Setmana de la Rehabilitació – Semana de la Rehabilitación

Ibertrac Solució a les Plagues, seguint el compromís constant amb el teixit empresarial i social del país, ens plau participar el proper mes de Desembre a la Setmana de la Rehabilitació. Organitzada pel Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona.

La Setmana de la Rehabilitació és una Setmana d’activitats tècniques, comercials i de divulgació ciutadana destinades a promoure l’activitat de la rehabilitació. La Setmana de la Rehabilitació es celebra del 9 al 14 de desembre de 2014. Inclou la Fira de la Rehabilitació, que tindrà lloc el cap de setmana del 13 i 14 de desembre, a la plaça de les Glòries.

La ponència d’Ibertrac, és sobre el control de tèrmits, corcs de la fusta en bigues i estructures de fusta i el Codi Tècnic

programa JornadaEstructures

Ibertrac Solució a les Plagues, junt amb Mecanoviga, NouBau i Uretek, porten a terme les jornades de solucions per a la rehabilitació – Sistemes de rehabilitació estructural. Lloc: Sala d’actes CAATEEB (veure mapa)

Horari: 16:00 – 18:00h

A més a més Ibertrac Solució a les Plagues el cap de setmana farà una ponència sobre la prevenció de les plagues a les nostres llars.

programa Fira Rehabilitació

 Ibertrac Solución a las Plagas, siguiendo el compromiso constante con el tejido empresarial y social del país, nos complace participar el próximo mes de Diciembre en la Semana de la Rehabilitación. Organizada por el Colegio de Aparejadores, Arquitectos Técnicos e Ingenieros de Edificación de Barcelona.

La Semana de la Rehabilitación es una Semana de actividades técnicas, comerciales y de divulgación ciudadana destinadas a promover la actividad de la rehabilitación. La Semana de la Rehabilitación se celebra del 9 al 14 de diciembre de 2014. Incluye la Feria de la Rehabilitación, que tendrá lugar el fin de semana del 13 y 14 de diciembre, en la plaza de las Glòries.

La ponencia de Ibertrac, es sobre el control de termitas, carcomas en vigas y estructuras de madera y el Código Técnico

Ibertrac Solución a las Plagas, junto con Mecanoviga, NOUBAU y Uretek, llevan a cabo las jornadas de soluciones para la rehabilitación – Sistemas de rehabilitación estructural. Lugar: Sala de actos CAATEEB (ver mapa)

Horario: 16:00 – 18: 00h

Además Ibertrac Solución a las Plagas el fin de semana hará una ponencia sobre la prevención de las plagas en nuestros hogares.

Información eliminacion plagas

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

4 − 2 =